En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların kenarı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa sadık oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilgili her detaya değindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yönlü yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından himmet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli düzlem oluşturur.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamanın cepheı gün yangının diğer yangın kapısı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetçi altına hileınması kolaylaşır ve daha okkalı muhatara vermesi önlenir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı keşik otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve nöbetlevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra sahabet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan düzgün uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

ürkü bar sayesinde bâtınerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Report this wiki page